Sobre el perfil personal a Nus

On es configura?

A la pestanya usuari, opció Preferències:

perfil

O directament en l’enllaç del compte.

La foto

Us recomanem que feu servir una foto vostra. Com a éssers humans, tenim curiositat per saber com són les persones amb qui ens relacionem. Si preferiu no fer servir una foto que us identifiqui clarament, podeu fer servir una que permeti fer-se una idea de com sou. Hi ha moltes estratègies: mostrar parcialment una part, fotos allunyades, filtres…

badge

Per fer el canvi, heu d’anar al vostre compte i pujar la nova Foto de perfil.

L’apartat “Sobre mi”

A l’apartat Sobre mi del teu perfil pots explicar els teus gustos, aficions o projectes que vols desenvolupar. Aquesta informació pot ajudar a posar en contacte a participants que tinguin interessos comuns. T’agraden els ocells? Si ho dius, potser algú et proposa col·laborar en el disseny d’una app d’enregistrament de cants i identificació d’espècies.

Altres dades

En el moment del registre es demanen dues dades obligatòries:

  • el Servei Territorial
  • el Servei Educatiu (Quin CRP tens més a prop?)

Són dades que necessitem per entendre i ubicar algunes consultes, i organitzar futures interaccions, assessoraments i formacions. La dada del Servei Educatiu és privada i només pot ser consultada pels membres dels Serveis Educatius.

:warning: Si sou membres del Nus des de fa temps, es possible que no tingueu aquestes dades configurades (ja que inicialment no es demanaven). Les heu d’informar en el vostre perfil.

16 'M'agrada'